Evaluarea unui reprezentant de vânzări din echipa condusă

obiective performanță, obiective performanta, evaluare, agent vânzări, vanzari, manager vânzari, echipă vanzari, indicatori de performanta agent vanzari, KPI vanzari
Evaluări manageriale - de tip chestionar

Evaluarea unui reprezentant de vânzări din echipa condusă

Domeniul vânzărilor evoluează într-un ritm din ce în ce mai rapid, lăsând reprezentanților și managerilor de vânzări puțin timp pentru analiza și evalua performanța proprie sau a membrilor echipei conduse. Vânzarea este un un proces concentrat pe atingerea din aproape în aproape a unor obiective de performanță. Fie că vorbim de  prospectare și creare de prezentări, elaborarea ofertelor, follow-up sau închidere.

De prea puține ori se ține cont de faptul că ceea ce nu măsori nu poți controla. De prea multe ori evaluările sunt trecute cu vederea sau sunt făcute doar formal. Aceasta se întâmplă fie din neștiință sau din dorința de a evita evaluarea obiectivă. Evaluarea trebuie să fie bazată de cifre, nu pe scuze sau povești.

În cele ce urmează puteți realiza o evaluare rapidă, care însă nu ține cont de targetul de vânzări, de atingerea unor KPI specifici sau a unor obiective de performanță – o astfel de evaluare se face numai cu cifrele pe masă, bazată pe percepția superiorului direct în privința gradului de acoperire a unor aspecte-cheie, absolut necesare pentru a asigura premisele performanței în activitatea unui agent de vânzări.

Regăsiți mai jos un chestionar prin care puteți realiza gratuit și rapid evaluarea unui reprezentant de vânzări din echipa condusă. Durata de completare: 7-8 minute (34 întrebări).

Conținut accesibil doar conturilor plătite:

STARTER ANUAL

20 EUR / luna

PREMIUM ANUAL

50 EUR / luna

error: Content is protected !!