Redactați singuri - rapid și eficient

email-uri de vânzare

Copywriting by Club360
-începem automatizarea procesului-

Nu aveți nevoie de experiență în marketing sau vânzări pentru a crea, în doar câteva minute, conținut de promovare eficient și atractiv  …

Disponibil DOAR conturilor PREMIUM!

Un mod simplu și eficient de a vă promova afacerea, utilizând textele potrivite!

Imaginați-vă că tot ce trebuie să faceți pentru a atinge aceste obiective este să completați câteva spații libere …

Imaginați-vă că tot ce trebuie să faceți pentru a atinge aceste obiective este să completați câteva spații libere …

Disponibil pentru abonații PREMIUM

Creați cont și beneficiați acum de avantajele Copywrite by Club360

Vă oferim un set de template-uri în continuă dezvoltare, organizate în 20+ categorii, pentru a asigura crearea și customizarea de conținut în câteva minute.

De ce Copywrite by Club360

Antreprenor sau manager, cu siguranță v-ați regăsit la un moment dat într-o situație similară.

Diferența dintre afacerile de succes și cele de tip "zombie" nu este legată neapărat de preț și calitatea ofertei, ci de modul de promovare și vânzare.

Desigur, calitatea ofertei este importantă, la fel cum și planificarea strategică și utilizarea instrumentelor de control și raportare au un rol esențial în dezvoltarea afacerii. Dar produsul/serviciul perfect nu asigură vânzarea. Conținutul, materialele de promovare și vânzare – ele sunt cele care atrag atenția, stârnesc interesul și sporesc vânzările.

 

De ce?

Pentru că prin ele puteți explica „pe limba clienților” avantajele a ceea ce vindeți, determinându-i să cumpere. Iar dacă nu puteți prezenta aceste informații într-o manieră mai atractivă și mai convingătoare decât concurența, atunci probabil veți avea serioase probleme de profitabilitate și flux de numerar.

Din acest motiv sunt importante mesajele de marketing variate și eficiente,  menite să vă promoveze și să vă vândă produsele. Un text care inspiră (adresează valorile pe care le împărtășiți cu clienții și îndeamnă la acțiune) este cheia promovării unei afaceri de succes.

Natural, vă veți întreba:

Ok, dar cum obțin aceste texte extraordinare, care îmi vor propulsa vânzările ?
 
Ce opțiuni am și cât costă?

#1. Scrieți singuri conținut

 • Elaborarea de conținut nu este o sarcină ușoară și necesită un efort de creație considerabil – trebuie scris ceea ce trebuie și, mai ales, cum trebuie. Investiția în cursuri de copywriting nu este una neglijabilă – implică nu doar bani, ci și timp. În plus, totul depinde de disponibilitatea dumneavoastră de a parcurge, asimila și implementa informația.
 • Uneori implică ore irosite în fața unei pagini goale… în căutarea inspirației – copywriting-ul nu este matematică… nu vă așteptați să învățați rapid niște „formule de succes” pe care să le aplicați de fiecare dată.
 • Este nevoie de mult timp și energie pentru a stăpâni arta copywriting-ului – este nevoie de ani de practică pentru a obține rezultatele dorite.

Dacă nu aveți timpul / motivația necesare, sau pur și simplu nu dispuneți de abilitățile potrivite pentru redactarea unor astfel de texte atunci, desigur, aveți opțiunea de a angaja un copywriter.

#2. Angajați un copywriter

Cu câteva sute de euro pe lună puteți găsi un copywriter care să vă scape de bătaia de cap dar, așa cum se întâmplă întotdeauna în viața reală, pot apărea dezavantaje și în angajarea unui profesionist

 • Poate că acel profesionist are abilități excelente de scriere, dar totuși mesajele sale nu generează dorința de cumpărare. Sau e specializat(ă) doar în postări social media și comunicate de presă…..Nu toate textele “promoționale” vând, chiar dacă par formulate inteligent sau jucăuș. Este important să nu vă lăsați prinși în capcana unor străluciri irelevante. Trebuie plecat de la cititor și decident (nu sunt mereu aceleași persoane) – înțelese fricile, motivațiile, limitările și psihologia comportamentală la nivel de categorie.
 • Niciun copywriter nu va cunoaște produsele, serviciile sau compania mai bine ca dumneavoastră. Așadar, angajând pe altcineva pentru a vă dezvolta mesajele de vânzare sau textele promoționale, vă încredeți că acel cineva va înțelege și transmite beneficiile și esența a ceea ce vindeți mai bine decât o faceți dumneavoastră. Însă, în cele mai bune situații maxim 75% din ceea ce știți și vreți să transmiteți va ajunge la cumpărător… asta dacă și textul va fi redactat adecvat.
 • Serviciile de copywriting sunt costisitoare – pot fi o investiție bună, dacă textele de promovare aduc mai mulți clienți și generează o creștere a vânzărilor, care să vă asigure recuperarea investiției în copywriting – dar nimeni nu vă poate oferi garanții.

#2. Angajați un copywriter

#3. Automatizați procesul prin:

Disponibil DOAR conturilor PREMIUM

Copywrite by Club360

Copywrite by Club360

Disponibil DOAR conturilor PREMIUM

 • Instrument de copywriting care facilitează procesul de scriere și comunicare specific acțiunilor de marketing, vânzare și PR.
 • Veți evita blocajul paginii goale și timpul pierdut în căutarea inspirației… veți avea un punct de plecare, modele pe care să le rafinați și customizați.
 • Economisiți timp și bani, generând rapid texte de marketing captivante, care stârnesc interesul.
 • Compuneți rapid și eficient email-uri și texte de vânzări, reclame și mesaje care vă fac brand-ul cunoscut din câteva click-uri.
 • Tot ce trebuie să faceți este să selectați modelul dorit și să completați câteva detalii. Apoi, un mesaj atractiv va fi generat automat pentru dumneavoastră.

Ce puteți personaliza folosind Copywrite by Club360

Disponibil DOAR conturilor PREMIUM

Copywrite by Club360 - construiți rapid mesaje cu impact asupra clienților țintă

Mesajele dumneavoastră, de promovare a brandului sau a ofertei, sunt prima formă de interacțiune cu potențialii clienți. Prima impresie conteză!!! 

Beneficii Copywrite by Club360

Cum utilizați Copywrite by Club360

Alegeți categoria

Fie că doriți să scrieți un un e-mail de vânzare, o reclamă Google, o postare social media sau un titlu de impact pentru noul blog, selectați categoria de interes.

Selectați template-ul

După selectare template veți putea pre-vizualiza documentul ce urmează a fi editat, o descriere a modului de utilizare și o varianta pre-populată (un exemplu de completare).

Personalizați textul

Completați zonele predefinite ale template-ului cu informații specifice propunerii/afacerii dumneavoastră. Salvați și exportați documentul.
Da, asta e tot!

Gata cu timpul pierdut în căutarea cuvintelor perfecte!

Copywrite By Club360 face diferența între:

Disponibil DOAR conturilor PREMIUM

Creați cont și accesați Copywrite by Club360

Nu mai amânați, obțineți acum acces la cele peste 100 de template-uri disponibile! Comunicarea corectă face diferența!

error: Content is protected !!