Deveniti Trainer Club360

Deveniți trainer partener

 Alăturați-vă comunității de traineri și experți în managementul vânzărilor!

Ce caracterizează un trainer Club3600?

Orientare către rezultate și aplicabilitate 100%

Capacitatea de asumare a responsabilitătii de a atinge obiectivele de training prestabilite (100% aplicabil)

Experiența extinsă în domeniul vânzărilor

Are o bogată experiență în managementul vânzărilor și/sau livrarea de training de vânzări și studii de caz

Etica profesională și sistem de valori

Vânzările reprezintă un domeniu provocator, care necesită menținerea unui echilibru moral perpetuu

Dezvoltare continuă și curiozitate profesională

Când consideri că ai atins succesul maxim atunci progresul se oprește și apare autosuficiența

Împreună construim o COMUNITATE de profesioniști și transformăm Potențialul României în Realitate!

Explorați-vă potențialul didactic!

 • Vă considerați un vânzător autentic?
 • Vă recomandă performanța în vânzări?
 • Sunteți în căutarea unei noi provocări?
 • Doriți să vă ajutați colegii de breaslă?
 • Credeți că puteți învăța din problemele altora?
Deveniți ACUM trainer Club360!

Folosiți platforma pentru a vă promova imaginea și împărtăși experiența!

5

INSTRUMENTE DE SALES MANAGEMENT

10

REZUMATE CĂRȚI - BEST PRACTICES

3

INFLUENCERI NAȚIONALI ȘI INTERNAȚIONALI

Avantaje

Monetizarea pasivă a experienței

Materialele create vă promovează profilul, generând venituri din cursuri accesibile 24h, 7 zile pe săptămână, precum și lead-uri pentru serviciile profesionale oferite

Dezvoltare profesională continuă

Activitatea rutinieră în cadrul aceleiași companii, industrii sau echipe de management reduce ritmul de evoluție personală și acumulare de noi informații

Comunitate Club360

Acces la proiecte private, informații, instrumente de lucru, networking în cadrul evenimentelor membrilor - parteneri. Șansa de a influența și a fi influențat(ă) pozitiv

Cum puteți deveni trainer?

Simplu - accesați butonul "Înregistrare" de mai jos.

Realizarea cursurilor

Cursurile online promovate în cadrul platformei noastre au la bază expertiza și vasta experiență în managementul vânzărilor de care dispun trainerii cu care colaborăm. Conținutul cursurilor este îmbunătățit în permanență, pe baza feedback-ului primit din partea cursanților și a noilor capabilități tehnice adăugate platformei.

Tehnicile și cunoștințele prezentate au în vedere o gamă largă de metodologii și situații specifice - vânzări de tip Business to Business și Business to Client.

Planificarea conținutului, suportul tehnic, organizarea materialului de curs, elementele de design, evaluările intermediare pe bază de chestionar și atașamentele suport sunt factori - cheie în asigurarea unui curs cu valoare adaugată crescută. Oferind plus-valoare veți obține recunoașterea comunității profesionale din care faceți parte!

Suport personalizat

Tehnologia pe care o utilizam face posibilă actualizarea rapidă a cursurilor, managementul relației cu cursanții și administrarea fluxurilor financiare, iar conținutul cursurilor va putea fi promovat către o gamă largă de beneficiari, putând fi accesat de pe diverse dispozitive (computer, tabletă, telefon mobil).

1. Inregistrare

Creați un cont de Trainer pe Platforma Club360 și notați-vă userul & parola; la viitoarele logari veți fi redirecționat către zona de administrare a conținutului și a managementului relației cu cursanții.

2. Crearea de cursuri

Puteți încărca in contul dumneavoastră cursurile pe care doriți să le puneți la dispoziția publicului interesat, având acces permanent la situația acestora: care au fost cele mai accesate cursuri, ce sume s-au obtinut din vânzarea lor, care sunt beneficiile financiare ce vă revin, plățile care au fost realizate în contul dvs. În cazul în care autorul cursului este o persoană juridică plățile se vor efectua în contul acesteia, în baza unei facturi emise.

Ulterior încărcarii în platformă echipa noastră va analiza suportul de curs si va reveni cu feedback privind acceptare publicării în platforma.

3. Monetizare cursuri

Cu cât aveți mai multe cursuri încărcate / acceptate în platformă, și informatiile furnizate - mai valoroase pentru cursanti, cu atât vor genera mai multe achiziții, implicit performanța financiară.

Pentru promovarea cursurilor trainerul poate folosi și cupoane de reduceri, puse la dispoziția sa de platformă, toate tranzacțiile generate de efortul său de promovare fiind recompensate suplimentar cu 25% din valoarea de achiziție a cursului.

Beneficiile promovării prin Club360
 • Expunere a materialului către o nișă de profesioniști direct interesată de domeniul dumneavoastră de expertiză
 • Suport și consultanță gratuită din partea echipei noastre pentru realizarea materialului de curs și managementul relației cu cursanții
 • Promovarea profilului personal sau al companiei deținute (din care faceți parte) către manageri de vânzări și proprietari de companii
 • Promovare gratuită pe canalele media utilizate de noi, pentru o vizibilitate mai bună a cursurilor dumneavoastră
 • Acces gratuit la instrumente tehnice necesare realizării și livrării cursurilor (chestionare, video de prezentare, design special, sesiuni Zoom, etc)
 • Cotă parte semnificativă din sumele încasate prin vânzarea cursurilor (drept de autor)

Doriți mai multe informații?

Echipa noastră este pregătită să vă răspundă oricărei întrebări, în cel mai scurt timp posibil. 

relațiile cu, instrumentele, instrumente, servicii de, serviciile, a serviciilor, creșterea, selecționarea, selecția, cunoașterea, identificarea, găsirea, depistarea, concurența, concurenței, relații cu, relația cu, principiul, principiile, negocierea cu, negociere, apple, start-up, echipa de, echipa, interesele, interese, cursuri, instrumente, programe de, programul, prezentarea de, prezentare, prezentarea, stimularea de, stimularea, accentuarea, coaching, beneficiile, beneficiul unui, performanța în, valoarea, valoare, performanța în, calitățile unui, abilitățile, de succes, calități, atitudinea, strategii, vânzător, vânzătorilor, succesul, obiective, întrebări în, negocierea în, elemente cheie în, primul pas din, ce este, rolul vânzătorului în , ce înseamnă, cuvinte care atrag în, procesul de , proces de, planul de, plan de, tehnici de, metode de, managementul, management, promovare, promovarea, comunicare, comunicarea, abordare, abordarea, strategii, strategie, strategia, trucuri pentru, obiective pentru, planificarea, planificare, previziunea, previziune, creșterea, creștere, prospectarea, prospectare, volumului, volumul , agent de, agenți de, forța, forței de, vânzărilor, vânzare, vânzări, negociere, vânzare-cumpărare, a unui produs, curs, avansate, în magazin, nevoile, pieței, clienților, în vânzări, clientul, clienți, internă, a pieței, comercială, de piață, piață definiție, firme, marketing, online, proactivă, prin telefon, aida, b2b, licitații publice seap, social media, rețelele sociale, negociere b2b, conversația cu clientul, abilități profesionale, cele mai bune, cursuri, curs, training, de, în, in, calificare, agent, consultant, acreditate, manager, management, reprezentant, vânzari, vanzari, bucuresti, iasi, b2b, cluj, timisoara, online, gratis, craiova, incepatori, brasov, galati, amazon, prin, telefon, și, si, negociere, marketing
error: Content is protected !!