Evaluați eficiența forței de vânzări

performanță vânzări, crestere vanzari, management echipa vanzari, manageri vanzari eficienti, principii de crestere a vanzarilor, indicatori de crestere a vanzarilor, crestere vanzari online, idei de crestere a vanzarilor, kpi vanzari, indicatori performanta vanzari
Evaluări manageriale - de tip chestionar

Evaluați eficiența forței de vânzări

Gestionarea unei echipe de vânzări nu este o sarcină ușoară. Managerii de vânzări eficienți recrutează agenți de vânzări de top, le oferă instrumentele de care au nevoie pentru a genera vânzări și monitorizează constant indicatorii de performanță ai echipei de vânzări, pentru a evalua progresul și gradul de  îndeplinire a obiectivelor.

Mediul de piață în schimbare și concurența intensificată au condus la clienți mai exigenți și la presiuni asupra prețurilor. Acest aspect a provocat o încetinire bruscă în trendul de creștere a veniturilor și marje de profit mai mici. Ciclul de vânzări mai lung, clienții mai exigenți și dificultățile în realizarea vânzărilor necesită o forță de vânzări competentă. Astfel, procesele de vânzare eficiente și tehnologia care permite aceste procese devin tot mai importante.

Vânzarea nu este egală cu un scurt apel telefonic urmat de un pitch față în față și un contract semnat. Adevărul este că vânzarea eficientă începe cu mult înainte de primul apel telefonic și continuă mult după livrarea pitch-ului și semnarea tranzacției. Astăzi, procesul a devenit extrem de strategic, întrucât își propune să susțină relații pe termen lung cu clienții și să adopte metode și tehnologii inovatoare în acest scop, care să asigure performanța și eficiența în vânzări.

Regăsiți mai jos un chestionar prin care puteți evalua gratuit și rapid eficiența forței de vânzări din cadrul companiei dumneavoastră. Durata de completare: 3-5 minute (22 întrebări).

Conținut accesibil doar conturilor plătite:

STARTER ANUAL

20 EUR / luna

PREMIUM ANUAL

50 EUR / luna

error: Content is protected !!