Cât de bine gestionați activitatea de vânzări?

managementul vânzări, management vanzari, plan management vanzari, managementul vanzarilor, managementul vanzarii, manageri vanzari, calitati ale unui manager, ce face un manager
Evaluări manageriale - de tip chestionar

Cât de bine gestionați activitatea de vânzări?

Managementul în vânzări este una dintre cele mai importante activități dintr-o companie. Managerii de vânzări au un impact profund asupra nivelului de performanță al echipelor de vânzări și asupra companiei în ansamblu. Gestionarea unei echipe de vânzări este, de asemenea, una dintre cele mai dificile poziții într-o companie și necesită un set unic de competențe, cunoștințe și instrumente.

O companie nu poate supraviețui fără vânzări și fără managementul performant al acestui departament. Acest lucru face ca rolul de manager de vânzări să fie o poziție crucială, cu impact profund asupra organizației. Managerii de vânzări eficienți nu sunt buni doar în a face vânzări; ei posedă abilități de design și gestionare a proceselor și abilități care permit unei echipe de vânzări să se dezvolte permanent, depășind performanțele sale curente, atingând următorul nivel de succes.

Un manager de vânzări care a avut o performanță maximă în generarea de vânzări – dar care nu conduce și nu scoate tot ce este mai bun din ceilalți agenți – poate distruge o echipă de vânzări. Poate părea suficient să aduni un grup de vânzători talentați care se potrivesc bine în cadrul organizației, dar chiar și cei mai buni agenți de vânzări vor părăsi organizația sau vor eșua fără prezența puternică și viziunea unui manager de vânzări eficient.

Regăsiți mai jos un chestionar prin care puteți evalua gratuit și rapid cât de bine gestionați activitatea de vânzări din compania dumneavoastră. Durata de completare: 3-5 minute (18 întrebări).

Conținut accesibil doar conturilor plătite:

STARTER ANUAL

20 EUR / luna

PREMIUM ANUAL

50 EUR / luna

error: Content is protected !!