Script de vânzare telefonică

Instrumente de lucru

Script de vânzare telefonică

Scriptul de vânzare telefonică este un document de vânzări cu care se lucrează atunci când agenții realizează apeluri de prospectare, de vânzare nesolicitată, așa-numitele apeluri la rece; el se folosește înainte de a efectua un apel sau ca ghid în timpul conversației reale de vânzări. Mulți reprezentați de vânzări vor să creadă că apelurile la rece nu funcționează, deoarece nu vor/nu sunt confortabili să realizeze apeluri la rece.

Acest document ar trebui să răspundă la următoarele întrebări de bază:

  • Care este modul optim de a aborda telefonic un potențial client?
  • Ce întrebări și răspunsuri trebuie să aibă pregătite un agent?
  • Care este obiectivul final al unei astfel de convorbiri?
  • Care sunt pericolele unei astfel de abordări?
  • Cum trebuie să reacționeze agenții în cele mai probabile situații?
Pentru membrii Club 360

Deveniți acum membru al Club360

Pentru o beneficia de instrumente de lucru și informații gratuite. În curând accesul se va face numai pe bază de abonament plătit.

Explorați modelul

Utilizare

Ce trebuie să știți

Agenții de vânzări care realizează activitate de prospectare și agenții specilizați în telesales, sub directa îndrumare a mangerului de vânzări și a directorului de marketing. Desigur, dacă există un departament de call center, managerul acestuia va fi implicat în proces.

Modelul oferă o structură de bază, foarte flexibilă, ce reprezintă mai degrabă un punct de plecare în customizarea unui document propriu fiecărei firme, neavând pretenția unui template complet.  Prin urmare nu se pune problema de flexibilitate, sarcina completării și îmbunătățirii revenind în întregime utilizatorului.

Toate template-urile sunt accesibile NUMAI utilizatorilor înregistrați pe platformă, indiferent de tipul de membership deținut (gratuit sau plătit). Deci prima condiție este să fiți logați în site-ul club360 (să aveți un cont de user). Cea mai mare parte a template – urilor poate fi descărcată gratuit.

Da – pentru membrii Club360. Pentru a-l accesa vă rugăm să dați click pe butonul “Descărcați”. Atenție – dacă nu sunteți logați acesta NU va funcționa.

Acces

Creați un cont și descărcați modelul

Deveniți membru Club360

Ofertă
error: Content is protected !!