Propunerea de valoare

Instrumente de lucru

Propunerea de valoare

Propunerea de valoare reflectă clar beneficiile pe care produsele sau serviciile companiei le aduc clienților? O puteți explica în mai puțin de 30 de secunde? Îi determină pe clienții potențiali să renunțe la obiecția ”Lucrăm deja cu altcineva”?

Club360 vă oferă o modalitate facilă de consolidare a tuturor elementelor componente ale unei Propuneri de Valoare, astfel încât să puteți răspunde afirmativ la toate întrebările anterioare.

Pe scurt, o propunere de valoare este o afirmație clară care demonstrează trei lucruri în raport cu oferta companiei dvs:

  • Relevanţă – modul în care produsele sau serviciile companiei rezolvă problemele clienților sau le îmbunătățesc situația.
  • Valoare cuantificată – beneficiile clare și specifice
  • Diferenţiere – motivele pentru care un client ar trebui să aleagă oferta dvs. și nu pe a concurenților
Pentru membrii Club 360

Deveniți acum membru al Club360

Pentru o beneficia de instrumente de lucru și informații gratuite. În curând accesul se va face numai pe bază de abonament plătit.

Explorați modelul

Utilizare

Ce trebuie să știți

Indiferent de natura activității sau de dimensiunea companiei dvs. cheia pentru a stimula creșterea unei afaceri într-un mod pragmatic este de a identifica ce elemente aduc valoare și care trebuie monitorizate permanent. Acest template este destinat acelor persoane responsabile de identificarea și diseminarea avantajului competitiv al companiei – antreprenori și consultanți de afaceri, manageri de vânzări și marketing sau top managementul companiei.

Modelul oferă o structură concisă de prezentare a informațiilor necesare formulării propunerii de valoare. Template-ul sintetizează procesul de elaborare a propunerii de valoare în trei pași simpli și ușor de completat. Documentul suportă intervenții ulterioare, fiecare ajustare fiind generată de schimbarea percepției managementului, situației companiei sau a pieței în care acționează.

Toate template-urile sunt accesibile NUMAI utilizatorilor înregistrați pe platformă, indiferent de tipul de membership deținut (gratuit sau plătit). Deci prima condiție este să fiți logați în site-ul club360 (să aveți un cont de user). Cea mai mare parte a template – urilor poate fi descărcată gratuit.

Da – pentru membrii Club360. Pentru a-l accesa vă rugăm să dați click pe butonul “Descărcați”. Atenție – dacă nu sunteți logați acesta NU va funcționa.

Acces

Creați un cont și descărcați modelul

Deveniți membru Club360

Ofertă
error: Content is protected !!