Previziunea vânzărilor

Instrumente de lucru

Previziunea vânzărilor

Căutați o modalitate de a vă previziona vânzările rapid și eficient? Șablonul gratuit pus la dispoziție de Club360 este un instrument esențial pentru orice afacere, indiferent de dimensiune sau domeniul de activitate.

Previziunea vânzărilor este unul dintre cele mai populare instrumente de planificare. Privit ca un rezumat al veniturilor rezultate din vânzarea produselor sau serviciilor companiei, importanța sa derivă din faptul că permite cuantificarea așteptările viitoare ale companiei, funcționând ca:

  • un sistem de referință în realizarea obiectivelor de performanță
  • un instrument de fundamentare a deciziilor strategice și financiare
  • un reper în fundamentarea bugetelor departamentale
Rulează videoul
Pentru membrii Club 360

Deveniți acum membru al Club360

Pentru o beneficia de instrumente de lucru și informații gratuite. În curând accesul se va face numai pe bază de abonament plătit.

Explorați modelul

Utilizare

Ce trebuie să știți

De regulă managerii și directorii de vânzări; uneori responsabilii de zona și key account managerii. Acolo unde nu există o persoană responsabilă direct de partea de vânzări antreprenorul trebuie să preia în mod direct previziunea vânzărilor, urmărind lunar și modul de încadrare în valorile previzionate.

Template-ul are o structură de 10 categorii de produse, ale căror nume sunt complet customizabile. Lunile sunt marcate de la 1 la 12, Luna 1 fiind prima lună de previziune, prin urmare puteți începe utilizarea template-ului din orice lună calendaristică, previzionând practic următoare 12 luni. 

Toate template-urile sunt accesibile NUMAI utilizatorilor înregistrați pe platformă, indiferent de tipul de membership deținut (gratuit sau plătit). Deci prima condiție este să fiți logați în site-ul club360 (să aveți un cont de user). Cea mai mare parte a template – urilor poate fi descărcată gratuit.

Da – pentru membrii Club360. Pentru a-l accesa vă rugăm să dați click pe butonul “Descărcați”. Atenție – dacă nu sunteți logați acesta NU va funcționa.

Acces

Creați un cont și descărcați modelul

Deveniți membru Club360

Ofertă
error: Content is protected !!